Gratis verzending boven €100            Gratis ruilen            Gepatenteerde BH
Gratis ruilen
Gepatenteerde BH
Gratis verzending boven €100
Winkelwagen

0 Producten

Support stories

Wij begrijpen het belang van support!

Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen iedere dag comfortabele support te bieden. Door de bh met hoogstaande technologie helemaal opnieuw te ontwikkelen, én met de vrouw van nu in gedachten, hebben we de perfecte zachte en stijlvolle support weten te maken. 

Of we hierin echt geslaagd zijn? Dat kunnen onze klanten het beste zelf vertellen. Lees hun woorden over onze support. 


Vicky: "fantastische bh's! alsof je niets draagt maar wel met voldoende ondersteuning! love it!"

Janette: "Veel steun en comfort, zonder irritant knellende beugels. Inmiddels heb ik drie bralettes gekocht en op één na al mijn oude bh's weggedaan."

Annemie: "Een verademing, die bralette! Geen knellende beugels meer die 's avonds steevast sporen tonen op je huid... Ook extra comfortabel tijdens de yogales. Ikzelf draag hem steeds met gekruiste schouderbandjes omdat ik toch grotere borsten heb (D-cup) en de vorm en ondersteuning dan beter zijn."

Hilde: "Deze bralettes bevallen mij zo goed dat ik niks anders meer draag. Het materiaal is heel zacht en ongelofelijk rekbaar. Daardoor passen al mijn ouderwordende hangende huidrolletjes erin. En het is fascinerend hoeveel steun het dan geeft. Terwijl er dan niks knelt of prikt. Ook fijn is dat ze goed blijven. Ook na een aantal keer wassen. Voor mij zijn het echt Blijvertjes!"

Nathalie: "Top bralette! Comfortabel en zacht. Stevig zonder beugel. Draagt de hele dag zonder irritatie of verschuiven. Blijft ook mooi na wassen. Aanrader dus;-)!"

Kim: "Hele fijne bralette! Ik had niet verwacht dat ik zonder beugel zoveel steun zou ervaren maar het is echt zo. Ook heel fijn gedurende je zwangerschap, én nu gebruik ik de bralette als voedingsbh. Je kunt de cups namelijk gemakkelijk naar beneden trekken. Daarnaast goed te gebruiken icm de Elvie kolf, past er gewoon in. Én belangrijk, hij lubbert daarna niet. Gebruik m nu al 6 maanden icm voeden (heb er wel 2) en is nog steeds even stevig. Dikke tip dus!"

Michelle: "Verkeerde maat door eigen toedoen besteld, en heb een ruiling mogen doen. Nu zit mijn bh als gegoten en wil m nooit meer uit!
Mooie bh die stevig zit en boezem mooi laat zitten. Dik tevreden!"


Kunnen we jou helpen aan zachte support?