Gratis verzending boven €100
Gratis ruilen
Gepatenteerde BH
Gratis ruilen
Gepatenteerde BH
Gratis verzending boven €100
Winkelwagen

0 Producten

Podcast # 6 - Deel I

Sven Jens op
Podcast # 6 - Deel I

In dit informele tafelgesprek praten we met de oprichtsters van Soft Revolt. Ze geven een kijkje achter de schermen met persoonlijke anecdotes.

Met de Soft Talks podcast gaan we in gesprek met verschillende vrouwen die een bijzonder wending aan hun leven hebben gegeven op het gebied van duurzaamheid, innovatie of empowerment. Get inspired by the impact die zij met hun bedrijf willen maken, en wat het ondernemerschap persoonlijk voor ze betekent.

Get to know the women behind Soft Revolt

Vandaag zijn de rollen omgedraaid en praten we met de oprichtsters van Soft Revolt, Elles Roeleveld en Anet van Haaster. Samen hebben zij een nieuw innovatief lingeriemerk bedacht met veel aandacht voor duurzaamheid en de schoonheid van vrouwen. Hun eerste product is een 3D gebreide beugelloze bh voor volle cupmaten. Binnenkort zal de eerste marktlancering plaatsvinden. Ben jij benieuwd hoe hun avontuur is gestart, wat hun ideale droom is en welke grappige anekdotes zij over elkaar hebben? Schuif dan nu aan bij het eerste deel van ons informele tafelgesprek!

Luister nu op Spotify & iTunes

Ouder bericht Nieuwer bericht