Gratis verzending boven €100
Gratis ruilen
Gepatenteerde BH
Gratis ruilen
Gepatenteerde BH
Gratis verzending boven €100
Winkelwagen

0 Producten

Podcast # 5 - Jolien Gooiker

Sven Jens op
Podcast # 5 - Jolien Gooiker

Jolien Gooiker van Zonneakker Voorst | Hoe zij samen met haar familie het allergrootste particuliere zonnepark in Nederland heeft gebouwd

Met de Soft Talks podcast gaan we in gesprek met verschillende vrouwen die een bijzonder wending aan hun leven hebben gegeven op het gebied van duurzaamheid, innovatie of empowerment. Get inspired by the impact die zij met hun bedrijf willen maken, en wat het ondernemerschap persoonlijk voor ze betekent.

Zonneakker Voorst

Onze vijfde gast is Jolien Gooiker. Als je langs de A1 tussen Apeldoorn en Deventer rijdt dan zie je een niet te missen zonnepark met maar liefst 117.000 zonnepanelen op 38 hectare. Jolien en haar zus, Hilde, hebben de voormalige melkveehouderij op een duurzame manier van hun trotse ouders overgenomen en bouwden er een zonnepark van. Wil jij weten wat de meest bijzondere momenten zijn geweest tijdens dit spannende avontuur? Of juist de lastigste momenten? Luister dan hoe Jolien en haar Familie hiermee om zijn gegaan en laat je inspireren door deze journey.

Luister nu op Spotify & iTunes

Ouder bericht Nieuwer bericht