gratis verzending in NL boven €100
gepatenteerde bh
Shopping Cart

de bh van de 21ste eeuw


Het gebruik van beugels om vrouwelijke vormen te ondersteunen is een 18e eeuwse uitvinding. Wij hebben de bh opnieuw uitgevonden voor 21e-eeuwse rondingen. Dankzij de 3D breitechniek biedt onze bh meer comfort en revolutionaire support. Als je eenmaal een Soft Revolt bh hebt aangetrokken, wil je hem niet meer uitdoen.

shop bralette

onze duurzame filosofie

minder onderdelen, geproduceerd in EU, minder transport, minder CO2 uitstoot. duurzame lingerie

Waar traditionele bh's uit 40+ onderdelen bestaan die vervoerd en geassembleerd worden over de hele planeet, gebruikt Soft Revolt slechts 8 onderdelen, gebreid en geassembleerd op één locatie binnen de EU.

ontworpen, geassembleerd en geproduceerd in EU op 1 locatie. hierdoor forse besparing CO2 uitstoot. CO2 reductie van 90% ten opzichte van traditionele bh. kleine bedrijven zijn partner met goede werknemersomstandigheden. werknemerswelzijn

Al onze bh's worden ontworpen en geproduceerd in de Europese Unie, met inachtneming van alle Europa's vooruitstrevende regelgeving op het gebied van milieu, sociale gelijkheid en eerlijke beloning.

onze kern garen bestaat uit een biodegradable cradle to cradle gecertificeerde garen. C2C certificaat van de biologisch afbreekbare grondstof en garen. oeko-tex gecertificeerd.

Door te breien in plaats van te weven, kunnen we ons energieverbruik met 20 keer (!) verminderen in vergelijking met traditionele beha's. Ontwikkeld met (12%) biologisch afbreekbaar elastaan, dat niet ecotoxisch is, de Cradle-2-Cradle Gold certificering heeft gekregen en OEKO-TEX gecertificeerd is.

door te breien uit 1 stuk geen sprake van restafval en snijafval en dus deadstock. we produceren precies wat we nodig hebben, geen draad teveel.  CO2 besparing door breitechniek en productie

3D-breien van bh's in één stuk zorgt voor een radicale vermindering van restafval. Less is more is geïntegreerd in ons product, onze cultuur en ons bedrijfsmodel. Onze planeet staat ten slotte op het spel.

soft, supportive and looking good